Zimbra'da paylaşımlarınız kolaylıkla düzenleyebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bunu gerçekleştirmenin iki yolu var.
Birincisi paylaşmak istediğiniz öğeyi seçip sağ tıklayın, çıkan menüden "özellikleri düzenle" bölümünü seçin.



Klasör özellikleri bölümünde aşağıdakilerden birini seçin

  • Düzenle : Paylaşım rolünü değiştirir.
  • İptal et : Paylaşımı iptal eder.
  • Yeniden gönder : Paylaşım davetini yeniden gönderir.


İkinci yol olarak;
  • Tercihler sekmesini açın
  • Soldaki bölümden Paylaşım ı seçin
  • Düzenlemek ya da iptal etmek veya yeniden paylaşım daveti göndermek istediğiniz paylaşımınızı seçin.